Yaklaşan bir mahkeme davasına hazırlanıyorum ve iPhone’dan gelen mesajlarımı acil olarak yazdırmam gerekiyor. Bu işi verimli bir şekilde halletmek için en iyi uygulamayı veya yöntemi önerebilecek birisi var mı? Davam için bu önemli. Yardımlarınız için teşekkürler!
Şanslısınız çünkü metinlerinizi mahkemede basılı hale getirmenin bir sürü yolu var. Öncelikle, ekran görüntüsü alıp sadece bunları yazdırmaktan kaçınırdım, zorunda kalmadıkça. Bu tam olarak düzenli değil ve bir hakimin takip etmesi zor olabilir. İşte daha iyi seçenekler:
-
iMazing: Bu oldukça sağlam bir seçenek. iPhone’unuzdan mesajlarınızı yedeklemeye ve dışa aktarmaya olanak tanıyan bir masaüstü uygulaması. Mesajlarınızı PDF olarak dışa aktarabilirsiniz, bu da yazdırıldığında oldukça temiz görünüyor.
-
PhoneView: iMazing’e benzer, ancak macOS’a özgü. Tüm metin mesajlarınızı görebilir ve dışa aktarabilirsiniz ve her şeyi oldukça düzenli bir şekilde organize eder. Sadece yükleyin, telefonunuzu bağlayın ve hazırsınız.
-
Decipher TextMessage: Yasal amaçlarla metin mesajlarını dışa aktarmak için özellikle iyi bir seçenek. Mesajları okunabilir bir PDF’ye biçimlendirir ki bu da mahkemeler için kolay takip edilebilir.
-
AnyTrans: Oldukça çok yönlü. Mesajların yanı sıra diğer veri türlerini de yedekler. Tüm bu işlemleri bir arada yapmanız gerekiyorsa iyi bir çözümdür.
-
iExplorer: Hem Mac hem de Windows kullanıcıları için mükemmel bir seçim. iPhone’unuzun dosya sistemine göz atabilir ve metin mesajlarını çıkarabilirsiniz. Süreç üzerinde daha fazla kontrol sahibi olma fikrini seviyorsanız harika bir seçenek.
Bu araçların herhangi biri, metinlerinizi mahkemede okunması ve takip edilmesi kolay bir şekilde yazdırmanıza yardımcı olmalıdır. Zaman damgalarını ve kişi adlarını dahil etmeyi unutmayın. Mahkemeler tüm bu ayrıntılı şeylere bayılır ve delillerinizi çok daha güvenilir hale getirir. Her şeyde başarılar!
Biliyor musunuz, çoğu insan sadece ekran görüntülerine güveniyor, ama bu, yapışkan notlara roman yazmaya çalışmak gibi bir şey. Mahkemeyi gerçekten etkilemek istiyorsanız ya da en azından gözlerini devirmemelerini sağlamak istiyorsanız, TouchCopy kullanmayı düşünün. Bu, iPhone’unuzdan metin mesajlarını dışa aktarmanıza izin veren harika bir başka araçtır ve evet, o düzenli PDF’leri alırsınız.
Ancak, bir uyarı eklemek isterdim: iCloud Yedeklemesi burada sessiz kahramanınız da olabilir. Gerekirse telefonunuzu önceki bir duruma geri yükleyin ve mesajları TouchCopy veya iyi dışa aktaran herhangi bir uygulama kullanarak yazdırın. Bunu denemeden önce her şeyi yedeklediğinizden emin olun—davayla uğraşırken fazladan drama yaşamak istemezsiniz, değil mi?
Ah, ve tamamen yazdırma moduna geçmeden önce birkaç test sayfası yazdırmayı unutmayın. Formatın tamamen karışık olduğunu çok geç olmadan fark etmek istemezsiniz.
Kısacası, bu teknoloji çözümleri akıl sağlığınızı koruyacak - bana güvenin.