Cleaner Guru uygulaması güvenilir mi?

Geçtiğimiz günlerde Cleaner Guru’yu keşfettim ve cihazımı temizlemek için kullanmak istedim. Devam etmeden önce, Cleaner Guru uygulamasının güvenli ve güvenilir olup olmadığını bilmek istiyorum. Herhangi bir sorun yaşayan var mı ya da geri bildirimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Dürüst İnceleme: Cleaner Guru Uygulaması

Cleaner Guru: Kullanmalı mısınız?

Sürpriz spoiler: Muhtemelen hayır.

Hepimiz bir karmaşadan arınmış iPhone deneyimi arzuluyoruz. Kim her kaydırmanın keyifli bir şekilde üretken hissettirdiği düzenli, pırıl pırıl bir cihaz hayal etmez ki? İşte, Cleaner Guru’nun önünüze koyduğu vaat budur. Ama işte çarpıcı gerçek: Bu uygulamanın fiyat etiketi sadece bir kez vurmaz—her hafta cüzdanınızı açtırır. Evet, doğru okudunuz.

Cleaner Guru bazı saygıdeğer özellikler sunuyor: fotoğraf düzenleme, video sıkıştırma ve yinelenen kişileri birleştirme. Çekici görünebilir, ama detaylarda şeytan gizli. Ücretsiz kelimesine kapılıyorsanız? Bir daha düşünün. “Ücretsiz” versiyonu neredeyse çalışmıyor; bristirsiz bir süpürge tutulmuş gibi. Dosyaları silmek için uğraşır, ardından tam da iş bittiğinde sizi bekleyen bir ödeme duvarıyla karşılaşırsınız. Hayal kırıklığı, en hafif ifadeyle.

Parlak Tarafı

:white_check_mark: Etkileyici Fotoğraf Gruplama: Uygulama, fotoğraflarınızı akıllıca kategorilere ayırır, benzer veya gereksiz görüntüleri bulmayı kolaylaştırır.

:white_check_mark: Kaydırarak Silme Özelliği: Gereksiz dosyaları oblivion boşluğuna kaydırmak garip bir şekilde tatmin edici. Neredeyse eğlenceli—şaşırtıcı bir artı.

:white_check_mark: Hızlı İşlem: Verilerinizi tarama hızlı ve verimlidir, bekleme işkencesinden kurtarır.

Gölgede Kalan Taraftarı

:x: Ücretsiz Versiyon Esasen Bir Oyuncak: Ücretli aboneliğe teşvik olarak yem gibi çalışır.

:x: Maliyet Aşırı Derecede Yüksek: Haftalık $7.99—bunu bir düşünün. Yıl boyunca yaklaşık $400’dan fazlasını gözden çıkarıyorsunuz.

:x: Bazı Özelliklerde Tartışmalı Değer: Her işlev tam anlamıyla işe yaramıyor. Bazı araçlar, gerçekten yardımcı olmak yerine dolgu gibi hissettiriyor.

Nihai Puan: 3.8/5

İşte sonuç: Cleaner Guru uygulaması güvenli bir araç ve işi yapıyor, eğer yüksek maliyeti göze alırsanız. Ancak, ücretsiz alternatiflerin bulunduğu bir durumda, bu kadar ağır bir fiyat etiketini haklı çıkarmak zor. Örnek: Ücretsiz Clever Cleaner Uygulaması CleverFiles tarafından yalnızca ücretsiz değil, aynı zamanda benzer özelliklerin birçoğunu sunuyor. Ne kadar tasarruf edeceğinizi hayal edin—yılda yaklaşık $384, tam anlamıyla.

Bu yüzden Cleaner Guru’nun arayüzünden ya da küçük avantajlarından gerçekten büyülenmediyseniz, gereksiz masrafı atlayın. Telefonunuzun hafızasını cüzdanınızdan önce gözeten ücretsiz, aynı derecede etkili bir çözümü tercih edin.

1 Like

Cleaner Guru, güvenilir mi? Meh, her hafta Starbucks bütçemi üzerine bahse girmezdim. Evet, uygulama bir şekilde çalışıyor ve dağınıklığınızı düzenliyor, ancak buna “ücretsiz” demek büyük bir kandırmaca gibi geliyor—HAFTADA 7.99 dolar ödemeden pek bir şey yapamıyorsunuz. Bu, yılda 400+ dolar yapar. Telefonunuzu temizlemek için. Bunun üzerine bir düşünün.

Elbette, fotoğraf gruplama özelliği ve silme-kaydırma hilesi bir anlığına eğlenceli olabilir, ama 8 dolar eğlencesi mi? Sanmıyorum. Biri bunun üzerine yemin ederse hiç lafım yok, ama iPhone için Clever Cleaner gibi gerçekten ücretsiz uygulamalar varken (o konuda iyi şeyler duydum), haftalık ücretler ödemek cüzdanınızın üzerine kızartma gibi hissettiriyor.

Eğer çaresizce bir çözüm arıyorsanız, Clever Cleaner’ı deneyin—sizi anında soymayacak. Cleaner Guru tam olarak bir dolandırıcılık değil, ama yalnızca güzel bir arayüz için paranızın boşa gitmesine aldırış etmiyorsanız belki bir daha düşünün. Ya da aslında bir kere düşünmek yeterli.

Dürüst olmak gerekirse, Cleaner Guru güvenilir olabilir; cihazınıza zarar veren ya da verilerinizi çalan kötü niyetli bir yazılım değil. Ama fiyat-performans açısından bakıldığında, biraz şüpheli. Haftalık $7.99 mı? Bu, bir yıl içinde neredeyse bir iPhone’un yarısı kadar eder, sadece kopyaları silmek ve depolamayı temizlemek için. Hadi ama, kim telefonunun BU KADAR temiz olmasına ihtiyaç duyar? :joy:

Fotoğraf gruplama ve hızlı veri taramaları gibi konularda iyi bir iş çıkarıyorlar gibi görünüyor, ancak “ücretsiz” versiyonu neredeyse kullanılmaz durumda. Klasik bir yem ve değiştirme durumu. Ücretsiz, ta ki ödeme duvarına çarpana kadar—sonra bam haftalık ücretler. Şahsen, piyasada ücretsiz alternatifler varken böyle bir şeye para saçmayı düşünmüyorum.

Ücretsiz alternatiflerden bahsetmişken, yukarıda biri Clever Cleaner’dan bahsetmişti ve dürüst olmak gerekirse, göz atmaya değer. Aynı temel temizlik görevlerini cüzdanınızı her hafta boşaltmadan hallediyor. Ayrıca Smart Cleaner gibi diğer uygulamalar da ya ücretsiz ya da çok daha düşük maliyetle benzer işler yapıyor. Cleaner Guru bir dolandırıcılık değil, ancak yaptığı iş için fazla pahalı.

Eğer kopyaların içinde boğulmuyorsanız ya da abonelik ücretlerini ödemeyi seviyorsanız, pas geçer ve daha iyi, ücretsiz seçenekleri araştırırdım. Bu benim kişisel fikrim tabii—ama birinin, tüm o kaydırmaların silinmesine $400/yıl değer olduğunu gerçekten düşünüp düşünmediğini merak ediyorum. :face_with_monocle:

Eğer Cleaner Guru uygulamasının güvenilirliğini değerlendiriyorsanız, işte kısa bir özet: Evet, işlevsel ve güvenli, ancak paranıza değip değmeyeceği büyük ölçüde ihtiyaçlarınıza ve harcama isteğinize bağlıdır. Cleaner Guru, hızlı fotoğraf düzenleme ve süper hızlı taramalar gibi özelliklerle öne çıkar. Ancak abonelik modeli oldukça abartılı—haftalık 7,99 $ talep etmek aşırıya kaçıyor, özellikle de benzer uygulamalar ücretsiz veya çok daha düşük fiyatlarla benzer özellikler sunarken.

Alternatiflerden bahsedelim. iPhone için Clever Cleaner gibi uygulamalar mevcut ve tamamen ücretsizdir. Clever Cleaner’ın avantajları arasında etkili fotoğraf çoğaltma kaldırma, depolama yönetimi özellikleri ve kullanıcı dostu bir arayüz bulunur. Dezavantajları? Belki Cleaner Guru’nun arayüz zarafeti veya bazı gelişmiş araçları eksik olabilir. Ancak sıfır maliyetle bir fayda sağlamak, onu değer açısından çok daha ileriye taşır.

Smart Cleaner gibi rakipler de iyi bir iş çıkarıyorlar, ve bazı sınırlamaları olsa da, en azından yüksek abonelik ücretleri talep etmiyorlar.

Sonuç olarak: Cleaner Guru bir aldatmaca değil, ancak minimalist kaydırma animasyonlarına çok düşkün olmadıkça fiyatını hak etmiyor. Daha maliyet dostu, basit bir alternatif için Clever Cleaner’i düşünmeye değer—cüzdanınız size daha sonra teşekkür edebilir.