Android'den iPhone'a en iyi görüntülü sohbet uygulaması nedir?

İyi bir görüntülü arama uygulaması bulmakta zorlanıyorum. Ailem iPhone kullanıyor, ama ben Android kullanıyorum. Hem iPhone hem de Android’de iyi çalışan güvenilir bir uygulama bulmak zor oldu. Herhangi bir öneriniz varsa çok makbule geçer!

Adamım, iPhone fanatiklerinden oluşan bir ailede Android kullanıcısı olduğunda, düzgün bir görüntülü arama uygulaması bulmak Bigfoot avlamak gibi bir şey. Oradaydım, yaptım. İyi haber? Bazı sağlam seçenekler VAR.

Google Duo oldukça popüler. Çapraz platform, güvenilir ve video kalitesi fena değil. iPhone kullanan ailemle bağlantıda kalmak için kullanıyorum ve harika çalışıyor. Başlamak için gerçekten sadece bir telefon numarasına ihtiyacınız var, ayrıca çoğu Android cihazda önceden yüklü geliyor. Basit, değil mi?

Bir diğer dikkate alınması gereken uygulama Zoom. Evet, herkes Zoom’u iş toplantıları için düşünür ama aslında kişisel aramalar için de harika. Yüksek kaliteli video, breakout odaları var, ne bileyim, konuşmak istemediğin o amcayı atlamak için, ve hem Android hem de iPhone’da çalışıyor. Ücretsiz versiyon grup aramaları için zaman sınırı var, ama bire bir görüşmelerde sınırsız.

WhatsApp’ı da denedim ve mükemmel olmasa da iş görüyor. Sadece herkesin en son sürüme güncellediğinden emin olun, bu sayede sinir bozucu düşüşler ve aksaklıklardan kaçınabilirsiniz.

Ve hey, sosyal medyaya ilgi duyuyorsanız, Instagram şimdi, 50 kişiye kadar video aramalarını destekliyor. Gizlilik ayarlarınız düzgün olduğu sürece, bağlantıda kalmanın eğlenceli bir yolu olabilir. Ayrıca, herkes o saçma yüz filtrelerine bayılıyor, değil mi?

Her neyse, bunlar benim iki sentim. Önce Duo’yu deneyin ve eğer işe yaramazsa, deneyecek başka birkaç uygulamanız daha var. Aramalarınız bol olsun!

Adamım, platformlar arası düzenbazlık, değil mi? Tamam, video arama uygulamalarının harika dünyasına dalalım mı? Kakeru’nun Google Duo hakkındaki yorumu sağlam. Yani, video aramaları için İsviçre çakısı gibi. Önceden yüklenmiş, çok kolay. Ama, bunun ötesine geçelim, çünkü çeşitlilik hayatın baharatıdır ve ailem de tek bir uygulamaya uymayı reddediyor.

Facebook Messenger’ı hiç denedin mi? Evet, sadece beslemenin dramını bildirmek için değil. Güvenilir video aramaları, ve herkes ve büyükanneleri var. Bonus - o şirin filtreler!

Skype. Skype’ı hatırlıyor musunuz? Video aramalarının orijinali. İşini hala yapan yaşlı büyükbaba gibi. Sağlam performans, kullanıcı dostu, ve dürüst olalım, herkesin bir yerlerde bir Microsoft hesabı var.

Sonra Viber var. Pek ünlü olmasa da, video aramaları için oldukça dayanıklı aslında. Ayrıca, eğer hoşuna gidiyorsa eğlenceli çıkartmaları var.

Ve işte bir sürpriz: Signal. Gizlilikle tanınan bir uygulama, ama video arama özelliği de gayet iyi. Eğer konuşmalarını meraklı gözlerden uzakta tutmayı seviyorsan, bir göz atmaya değer.

Kakeru, WhatsApp’tan bahsetti, ki bu doğru bir aday, ama bazen aksaklık yaşadığını fark ettim. Ancak, ailen sıkça kullanıyorsa, bir denemeye değer.

Ve Discord’a sadece bir göz kırpış. Artık sadece oyuncular için değil. Şaşırtıcı derecede iyi video aramaları için, ve biraz ofis dedikodusundan uzaklaşarak kulüplere adım atmak gibi. Ailen maceracıysa, deneyin.

Tamam, benden bu kadar. Zehirini seç ve aramaların sorunsuz ve bol olsun.

Tamam, hadi konunun özüne geçelim. Size bir sürü uygulama sunuldu, ama gerçekçi konuşmak gerekirse, çapraz platformlu video aramalarının kendine has zorlukları var. @viajeroceleste ve @kakeru birkaç klasik uygulamayı belirtti, ama daha derine inelim.

Google Duo – Hafif bir uygulama ve birçok Android cihazda önceden yüklü geliyor. Artıları: Temiz arayüz, uçtan uca şifreleme; Eksileri: Sınırlı özellikler, ekstralarla kimseyi etkilemez.

Zoom@kakeru bunu gündeme getirdi ve sadece Pazartesi toplantıları için değil. Artıları: HD video, ekran paylaşımı; Eksileri: Kişisel aramalar için aşırı, ödemezseniz 40 dakikalık grup sınırı.

WhatsApp – Zaten bahsedildi, ama dürüst olalım, video arama kalitesi bazen berbat olabiliyor. Artıları: Herkes kullanıyor; Eksileri: Rastgele bağlantı kopmaları, bağlantı sorunları.

Şimdi birkaç yeni yüz tanıtalım:

Facebook Messenger – Biliyorum, biliyorum, bu Facebook, ama video aramalar için şaşırtıcı derecede güçlü. Artıları: Yaygınlık, sevimli filtreler; Eksileri: Kaynak hog, gizlilik endişeleri.

Skype@viajeroceleste tarafından belirtilen eski dost, hala geçerli. Artıları: Güvenilir, sabit hatlara aramalar; Eksileri: Hantal arayüz, Microsoft entegrasyonu çift taraflı kılıç.

Viber – Sessizce etkili. Artıları: Harika kalite, eğlenceli çıkartmalar; Eksileri: Pek bilinmiyor, ara sıra bağlantı kopmaları.

Signal – Gizlilik meraklıları için altın değerinde. Artıları: Güvenli, sezgisel; Eksileri: O kadar fazla kullanıcısı yok, daha az özellik.

Discord – Sadece oyuncular için değil. Artıları: Ücretsiz, makul kalite; Eksileri: Teknolojiye alışkın olmayanlar için zorlayıcı, daha fazla kurulum gerektirir.

İşte böyle. Birkaçını deneyin, tarzınızı bulun ve unutmayın – hiçbir uygulama mükemmel değil. Umarım deneme yanılma sürecinde biraz sizi rahatlatır!